SETTI-palvelu | Osista kokonaisuuksiin | Asennusvalmiita kokonaisuuksia

Asennusvalmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja

Sujuvoitamme asiakkaidemme tuotantoprosesseja valmistamalla asiakkaan kokoonpanolinjoille asennusvalmiita osakokonaisuuksia. Panostamme täsmällisyyteen ja laatuun, jotta kokoonpanijan aikaa ei tuhlaantuisi osien odottamiseen tai mitoiltaan vääränlaisen osan kanssa kamppailemiseen. Haluamme pitää kokoonpanijanne tyytyväisenä omalta osaltamme.

Kirike esitteet

Mekaaniset kokoonpanot Avaimet käteen -periaatteella

Halutessasi asennusvalmiit kokoonpanot sisältävät valmistamiemme komponenttien lisäksi sananmukaisesi kaiken mekaaniselta puolelta. Valmistamme kokoonpanot ja komponentit piirustusten mukaisesti ja tarvikkeet hankimme toiveidesi mukaan joko omilta tai yrityksesi yhteistyökumppaneilta. Tarkastamme ja testaamme kokoonpanot aina ennen toimitusta kokoonpanijalle. Toimituksen mukana tulee sovitut laatudokumentit.

Asennusvalmiiden kokonaisuuksien hankkiminen meiltä on monin tavoin fiksu veto:

  • yrityksesi ei tarvitse investoida osiin ja tarvikkeisiin, jolloin pääomaa ei sitoudu varastoihin
  • yrityksesi ei tarvitse investoida ja ylläpitää kallista konekantaa niin laajasti
  • komponenttien ja osakokonaisuuksien valmistamisesta ei synny hukkaa
  • aikaa säästyy, kun voitte luottaa tietyn kokonaisuuden kyvykkäisiin käsiimme
  • yrityksesi voi keskittyä ydinliiketoiminnan kehittämiseen ja pyörittämiseen
  • kokoonpanijanne ovat tyytyväisiä kun osat tulevat oikeaan aikaan ja ovat laadullisesti hyvät
  • meidän takia kokoonpanolinjanne ei pysähdy

Kirike lukuina kalenterivuoden 2023 osalta

12 157 kpl

Toimitettua tuotetta

99,2 %

Laatuvarmuus

96,1 %

Toimitusvarmuus

4,8 m€

Liikevaihto

Aitoa yhteistyökumppanuutta

Uskomme, että aktiivinen ja suoraselkäinen kommunikointi on terveen suhteen perusta myös liiketoiminnassa. Meidän kanssamme et jää pimentoon. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta, että pidämme heidät ajan tasalla jo ihan perusasioista kuten toimitusten tilanteesta lähtien. Meille myös asiakkaiden omien ERP-järjestelmien rajapintojen käyttö on arkipäivää.

Suhteille on ominaista myös vastavuoroisuus. Haluamme, että saat yhteistyökumppaninamme täyden hyödyn osaamisestamme. Jos näemme esimerkiksi toimintatapoja, joilla komponentteja tai niiden valmistusta voisi kehittää kustannustehokkaammaksi, nopeammaksi tai kestävämmäksi, otamme yhteyttä yritykseesi ja kerromme tuotekehitysideamme. Lisäksi tapanamme on käydä säännöllisin väliajoin läpi yhteistyön tilaa ja kuinka sitä voitaisiin kehittää entistäkin paremmaksi niin yrityksenne kuin asiakkaidenne näkökulmasta.

Laatu, täsmällisyys ja kustannustehokkuus ovat toimintamme ytimessä

Korkeasta laatu- ja toimitusvarmuudesta sekä kustannustehokkuudesta saamme kiittää osaavaa henkilöstöämme, halua tehdä työt muita paremmin ja tietotaitoa, joka on syntynyt pitkäaikaisesta yhteistyöstä sekä kotimaisen että kansainvälisen teollisuuden kanssa. Jatkuva kehitys, digitalisointi sekä investointi henkilöstöön ja konekantaan tukevat meitä lupaustemme lunastamisessa.

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myyntipäällikkö
IWS

Referenssit

Kesla

Asiakas case:

Ei pelkkä toimittaja, vaan luotettava yhteistyökumppani

Kesla valmistaa asiakkaan alustaan – traktoriin, ajokoneeseen, hakkuukoneeseen tai vaikka rekka-autoon – integroitavia materiaalinkäsittelylaitteita, kuten nostureita, harvesterikouria ja traktorin metsäperävaunuja. Kirike on toimittanut Keslalle hitsattuja, koneistettuja ja maalattuja kokonaisuuksia kokoonpanoa varten vuodesta 2015. Yritys näkee Kirikkeen enemmän yhteistyökumppanina kuin pelkkänä toimittajana. Ostopäällikkö Miska Lehikoinen kuvailee Kirikettä: ”Olemme huomanneet, että laatu, asiakaskeskeisyys, luotettavuus ja ripeä toiminta kuuluvat myös Kirikkeen toimintaperiaatteisiin.”

Junttan

Asiakas case:

”Jo ensimmäiset tilaukset onnistuivat hyvin”

Junttan Oy valmistaa hydraulisia paalutuskoneita ja -laitteita. Vuodesta 2017 lähtien Kirike on valmistanut Junttanille osakokoonpanoja heidän omaan valmistukseensa sekä valmiita maalattuja osia kokoonpanopuolelle.

Laatuinsinööri Timo Anttila kuvailee yhteistyötä: ”Yhteistyö lähti käyntiin hyvin jo alussa, kun Kirikkeellä haluttiin tehdä asiat kerralla varmasti oikein. Jo ensimmäiset tilaukset onnistuivat hyvin.”

Materiaalinkäsittelykoneiden valmistaja

Asiakas case:

Mutkatonta yhteistyötä

Lähinnä raskaaseen käyttöön tarkoitetut tuotteet toimitetaan Kirikkeeltä yrityksen kokoonpanolinjalle, jossa tuotteet asennetaan paikoilleen. Yritys on tehnyt Kirikkeen kanssa yhteistyötä 2000-luvun alusta lähtien. Näin yrityksen ostopäällikkö kuvailee yhteistyötä:
”Yhteistyö on ollut varsin mutkatonta. Kun tilaamme Kirikkeeltä jotain, toimitetaan se meille sovitussa aikataulussa.”

Sisu Akselit

Asiakas case:

Aitoa halua yhteistyöhön

Sisu Akselit valmistaa kuorma-autojen, sotilasajoneuvojen ja terminaalitraktorien akselistoja. Korkealaatuiset akselit tulevat tavanomaisesti käyttöön kulkuneuvoihin, joita käytetään vaativissa olosuhteissa. Kirike tekee yritykselle akselistokoteloiden varusteluhitsauksia. ”Voin sanoa, että Kirike on laadukas toimittaja”, Sisu Akselien kehityspäällikkö Marko Sipponen kiittää.

Osista kokonaisuuksiin

Hitsaus & Hehkutus & NDT

Ammattitaitoiset ja pätevöitetyt hitsaajamme taitavat niin robotti- ja käsihitsauksen sekä jännityksenpoistohehkutuksen. Hitsaukseen suhtaudumme asianmukaisella vakavuudella ja huolellisuudella.

Koneistus

Valmistamme monipuolisen konekantamme avulla tiukasta teräksestä osia niin yksittäis- kuin sarjatuotantona asiakkaiden piirustusten mukaan.

Jauhemaalaus

Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas jauhemaalaus kestää kolhut ja suojaa tehokkaasti korroosiolta. Maalauksemme on verifioitu C5-luokkaan asti.

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.