Junttan

”Jo ensimmäiset tilaukset onnistuivat hyvin”

Junttan Oy valmistaa hydraulisia paalutuskoneita ja -laitteita. Vuodesta 2017 lähtien Kirike on valmistanut Junttanille osakokoonpanoja heidän omaan valmistukseensa sekä valmiita maalattuja osia kokoonpanopuolelle.

Laatuinsinööri Timo Anttila vastaa kaikkien komponenttien laadusta ja valmistuksesta. Hän on varmistanut yhteistyön ensi askelista lähtien, että laatu täyttää vaatimukset. ”Yhteistyö lähti käyntiin hyvin jo alussa, kun Kirikkeellä haluttiin tehdä asiat kerralla varmasti oikein. Silloin olimme tiiviisti yhteydessä toisiimme ja vierailimme puolin ja toisin, jotta he saisivat kuvan siitä, mitä haluamme ja minkälaiseen käyttöön osat tulevat. Jo ensimmäiset tilaukset onnistuivat hyvin”, Timo muistelee yhteistyön aloittamista. Hyvä keskusteluyhteys on säilynyt niin Timon kuin hankintapäällikkö Saku Korhosen mukaan. ”Käymme yhdessä Kirikkeen kanssa pari kolme kertaa vuoteen läpi tekemistä, ennusteita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Meillä on hyvä keskusteluyhteys heihin”, hän kuvailee.

Yhteistyökumppaneilta vaaditaan joustavuutta

Viime vuosina markkinoiden tarpeet ovat Sakun mukaan muuttuneet paljon. ”Nopeampi on aina parempi ja aina toivotaan vain lyhyempiä ja lyhyempiä vasteaikoja”, hän kuvailee markkinoiden toimintaa ja jatkaa kertomalla, miten tämä heijastuu Junttanin toimintaan: ”Usein laitteiden kokoonpano aloitetaan jo myyntineuvottelujen aikana, jotta pystyisimme toimittamaan laitteen asiakkaalle nopeassa aikataulussa. Kun asiakkaan kanssa tehdään kaupat, saatetaan loppumetreillä joutua tekemään muutoksia laitteen varusteluihin. Kirike on pystynyt olemaan tässä joustava kumppani ja toimittamaan meille näitä osia.” Timo muistuttaa, että aikataulujen vuoksi Junttanille on tärkeää, että osat ovat laadukkaita ja käyvät kerralla paikoilleen. ”Tässä Kirike on onnistunut kiitettävästi”, hän kiittää.

Saku kertoo, että Kirike on Junttanille tuotekirjon osalta tärkeä toimittaja. ”He valmistavat meille
kriittisiä teräsrakenteita. Heidän työntekijänsä ovat selvästi alan ammattilaisia ja olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön”, hän tiivistää ja toivoo yhteistyön jatkuvan pitkään.

Asiakas

Junttan

Toteutettu palvelu

Osakokoonpanoja ja valmiita maalattuja osia

Ajankohta

Vuodesta 2017 lähtien

Kirike lukuina kalenterivuoden 2023 osalta

12 157 kpl

Toimitettua tuotetta

99,2 %

Laatuvarmuus

96,1 %

Toimitusvarmuus

4,8 m€

Liikevaihto

Kirike esitteet

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myyntipäällikkö
IWS

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.