Koneistus | Palettikeskus | Aarporaus | Jyrsintä | Poraus | Sorvaus

Hitsatut, koneistetut ja maalatut työkoneen osat vaativiin olosuhteisiin

Koneistamme tiukasta teräksestä osia niin yksittäis- kuin sarjatuotantona asiakkaiden piirustusten mukaan. Vahvan materiaalien ja työstötekniikoiden tuntemuksemme avulla varmistamme, että valmistamamme tuotteet kestävät raskaissa ja väsyttävissä olosuhteissa. Tämä näkyy myös laatuvarmuudessamme, joka on 99%:n luokkaa.

Koneistuksen menetelmiin kuuluu aarporaus, jyrsintä, palettikeskus, sorvaus ja poraus eli pystymme tarjoamaan laajan valmistuksen myös tällä osa-alueella.

Kirike esitteet

Koneistettuja osia moneen tarkoitukseen

Asiakkainamme on monia kansainvälisesti tunnettuja teknologiateollisuuden yrityksiä, joiden työkoneita käytetään vaativissa ja väsyttävissä olosuhteissa. Valmistamiamme löytyy ympäri maailmaa – Etelämannerta lukuun ottamatta, esimerkiksi ajoneuvo-, cleantech-, maanrakennus-, materiaalinkäsittely- sekä metsä- ja puunjalostusteollisuudesta. Asiakkaanamme on mm. maailman suurin metsäkonevalmistaja sekä maailman suurimman hydraulisen satamanosturin valmistaja.

                          

Laadukkaat osat sovitun aikataulun mukaisesti

Tiedämme, että yhdellä osalla on suuri vaikutus asiakkaidemme liiketoimintaan. Yksikin viallinen tai myöhässä oleva osa viivästyttää koneiden kokoonpanoa ja toimitusaikaa asiakkaillenne. Ymmärrämme myös, että koneiden rikkoutuessa, varaosien tulee ehtiä mahdollisimman nopeasti asiakkaillenne, jotta he pääsevät jatkamaan omaa liiketoimintaansa. Joustavilla ja huolellisilla toimintatavoilla huolehdimme, että aikaa ei kulu turhaan odotteluun vaan laadukkaat osat saapuvat sovitussa aikataulussa kokoonpanijallenne ja sitä kautta asiakkaallanne.

        

Koneistuksen kivijalkaa sekä maks liikealueita

Palettikeskus 10 palettia, maks liike

X1300 Y1100 Z1250

Aarporaus maks liike

X4000 Y2000 Z2000

Jyrsintä maks liike

X1450 Z750 Y750

CAM

-ohjelmointi

Sorvaus

Kärkiväli 1500 mm Ø450 mm

3D-mittaus

ja skannaus

5000 kg

nostokyky

Minkä kokoinen osa laitetaan – rusakon ja hirven kokoiset kappaleet arkipäivää

Tuotteiden tyypillinen ainevahvuus on 10-80 mm ja tuotteiden painot vaihtelevat 1-3000 kg:n väliltä. Painavimmat tuotteet liikkuvat hitsaamossa ja koneistamossa 5000 kg:n nostureiden voimin. Voimme koneistaa yhdellä kiinnityksellä jopa x4000; y2000 mm kokoisia kappaleita. Pöydällä pääsee pyörähtämään jopa 5000 mm pitkä kappale. Jauhemaalaus onnistuu vielä 4000 mm pitkälle kappaleelle. Näin sekä pienten että suurten osien koneistus, hitsaus ja jauhemaalaus onnistuu ammattitaitoisten työntekijöidemme tekemänä.

Aktiivinen osavalmistuksen kumppani – toimimme kuin olisimme samaa taloa

Laatu- ja toimitusvarmuuden lisäksi panostamme palvelussamme aktiiviseen kommunikointiin. Meidän kanssamme et jää pimentoon, vaan saat aina tiedon toimituksista. Lisäksi jaamme mielellämme koneistuksen ammattiosaamistamme yrityksellesi, jotta voimme yhdessä toimia tehokkaammin niin ajan kuin kustannusten näkökulmasta.

Kirike lukuina

12290 kpl

Toimitettua kappaletta vuonna 2022

98,4 %

Laatuvarmuus 2022

98,2 %

Toimitusvarmuus 2022

5,15 m€

Liikevaihto 2022

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myynti
Toimitusjohtaja
IWS

Referenssit

Junttan

Asiakas case:

”Jo ensimmäiset tilaukset onnistuivat hyvin”

Junttan Oy valmistaa hydraulisia paalutuskoneita ja -laitteita. Vuodesta 2017 lähtien Kirike on valmistanut Junttanille osakokoonpanoja heidän omaan valmistukseensa sekä valmiita maalattuja osia kokoonpanopuolelle.

Laatuinsinööri Timo Anttila kuvailee yhteistyötä: ”Yhteistyö lähti käyntiin hyvin jo alussa, kun Kirikkeellä haluttiin tehdä asiat kerralla varmasti oikein. Jo ensimmäiset tilaukset onnistuivat hyvin.”

Kesla

Asiakas case:

Ei pelkkä toimittaja, vaan luotettava yhteistyökumppani

Kesla valmistaa asiakkaan alustaan – traktoriin, ajokoneeseen, hakkuukoneeseen tai vaikka rekka-autoon – integroitavia materiaalinkäsittelylaitteita, kuten nostureita, harvesterikouria ja traktorin metsäperävaunuja. Kirike on toimittanut Keslalle hitsattuja, koneistettuja ja maalattuja kokonaisuuksia kokoonpanoa varten vuodesta 2015. Yritys näkee Kirikkeen enemmän yhteistyökumppanina kuin pelkkänä toimittajana. Ostopäällikkö Miska Lehikoinen kuvailee Kirikettä: ”Olemme huomanneet, että laatu, asiakaskeskeisyys, luotettavuus ja ripeä toiminta kuuluvat myös Kirikkeen toimintaperiaatteisiin.”

Hitsaus & Hehkutus & NDT

Ammattitaitoiset ja pätevöitetyt hitsaajamme taitavat niin robotti- ja käsihitsauksen sekä jännityksenpoistohehkutuksen. Hitsaukseen suhtaudumme asianmukaisella vakavuudella ja huolellisuudella.

Jauhemaalaus

Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas jauhemaalaus kestää kolhut ja suojaa tehokkaasti korroosiolta. Maalauksemme on verifioitu C5-luokkaan asti.

Setti-palvelu

Asennusvalmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja Avaimet käteen -periaatteella. Meidän takia kokoonpanolinjanne eivät pysähdy.

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.