Yritys

Teräkseltä maistuvien osien ja osakokonaisuuksien ammattilainen – Asiakkaan menestys toiminnan keskiössä

Olemme erikoistuneet vaativissa olosuhteissa työskentelevien koneiden ja laitteiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistukseen. Valmistamiamme tuotteita löytyy ympäri maailmaa – mahdollisesti jopa Etelämantereelta. Ensisijainen tavoitteemme on pitää yrityksesi kokoonpanija tyytyväisenä eli toimittaa hänelle sovitussa aikataulussa laadukas tuote, joka osuu kerralla kohdalleen. Numerot puhuvat puolestaan tavoitteen toteutumisessa: vuodesta toiseen laatuvarmuutemme on ollut 99 %:n luokkaa.

Laatua, kustannustehokkuutta, täsmällisyyttä ja aitoa kumppanuutta – tyytyväinen kokoonpanija toiminnan keskiössä

Osaava henkilöstö, halu tehdä työt muita paremmin ja pitkäaikainen yhteistyö sekä kotimaisen että kansainvälisen teollisuuden kanssa ovat tuoneet käyttöömme tietotaitoa, joka on lunastettavissa korkeana laatu- ja toimitusvarmuutena sekä kustannustehokkuutena. Lisäksi vahvuuksiimme kuuluu aitoon kumppanuuteen perustuva asiakaspalvelu ja kyky vastata joustavasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin monipuolisen palvelutarjontamme kautta. Kansainväliset mittapuut täyttävän laadun takeena on sukupolvelta toiselle siirtynyt pohjoiskarjalainen ammattitaito, jota täydennämme tasaisin väliajoin alan viimeisillä opeilla ja tekniikoilla.

Kirike lukuina kalenterivuoden 2023 osalta

12 157 kpl

Toimitettua tuotetta

99,2 %

Laatuvarmuus

96,1 %

Toimitusvarmuus

4,8 m€

Liikevaihto

Jatkuva oppiminen on osa arkeamme

Modernien työkalujen ja systemaattisen toiminnan avulla pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan toimintaamme. Bitin hyödyntäminen näkyy arjessamme monin tavoin: Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän, raportoinnin, avainkoneiden anturointien, oman paperittomaan toimintaan tähtäävän mobiilisovelluksen ja automatisoinnin avulla pyrimme saamaan dataa toiminnastamme ja vähentämään käsien jälkiä. Maalaisjärjen lisäksi toimintaamme ohjaavat asiakasstandardit ja -vaatimukset sekä sertifioidut toimintajärjestelmät ISO 9001 ja ISO 3834-2. Näin varmistamme asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden valmistuksen sekä työntekijöillemme turvallisen ja mielekkään työympäristön.

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myyntipäällikkö
IWS

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.