Sisu Akselit

Aitoa halua yhteistyöhön

Sisu Akselit valmistaa kuorma-autojen, sotilasajoneuvojen ja terminaalitraktorien akselistoja. Korkealaatuiset akselit tulevat tavanomaisesti käyttöön kulkuneuvoihin, joita käytetään vaativissa olosuhteissa. Yhteistyötä Kirikkeen kanssa yrityksellä on ollut vaihtelevasti vuodesta 2008 lähtien, mutta vuodesta 2018 yhteistyö on ollut vakiintuneempaa. Kirike tekee Sisu Akseleille akselistokoteloiden varusteluhitsauksia. ”Voin sanoa, että Kirike on laadukas toimittaja”, Sisu Akselien kehityspäällikkö Marko Sipponen kiittää. Marko on ollut Sisu Akseleilla vakituisesti töissä jo 26 vuoden ajan, ja on monessa mukana. Hän vastaa liiketoiminnan ja toimitusketjun kehittämisestä ja on lisäksi osa hankintatiimiä.

Sisu Akselien toiminta on ajan saatossa muuttunut Markon mukaan enemmän projektimaiseksi. Lopputuotteet valmistetaan asiakkaiden tilausten mukaan, komponentit tilataan pääsääntöisesti varasto-ohjautuvasti. ”Toimintamme on sellaista, että meillä ei ole tasaista ja suurta tilausvirtaa. Tilaamme Kirikkeeltä komponentteja asiakastarpeen mukaan”, Marko avaa. Yrityksen toimintatapoihin kuuluu joustavuus ja lyhyet läpimenoajat, joita odotetaan myös yhteistyökumppaneilta kuten Kirikkeeltä.

Yhteydenpito kunnossa

Marko kertoo, että he ovat olleet Kirikkeen kanssa tänä keväänä yhteyksissä viikoittain. Hän näkeekin, että yhteistyökumppanina Kirike on aktiivinen ja reagoi nopeasti asioihin. ”Ensinnäkin Kirike reagoi nopeasti asioihin. Esimerkiksi, jos laitan kyselyä tai tilausta heille päin, sieltä vastataan nopeasti: ”Kiitos tilauksesta, selvittelemme aikatauluja” tai jotain muuta. Se on erinomaista, sillä mekin haluamme, että keskusteluyhteys on auki”, Marko kuvailee ja jatkaa: ”Lisäksi he ovat aktiivisia heidän puoleltaan eli he saattavat ottaa yhteyttä ilman, että olemme kysyneet jotain.”

Myös Marko on huomannut, että Kirike ei halua olla pelkkä komponenttien toimittaja: ”Kummallakin yrityksellä on yhteinen tahtotila löytää pidempiaikaisia yhteistyökumppaneita. Olemme puhuneet Markuksen kanssa kevään mittaan, että istuisimme alas ja katsoisimme yhdessä miltä tulevaisuus näyttää. Kirike on investoinut omaan tekemiseensä ja heillä on myös halua kehittää toimintaa meidän näkökulmamme huomioiden.”

Asiakas

Sisu Akselit

Toteutettu palvelu

Akselistokoteloiden varusteluhitsauksia

Ajankohta

2008 lähtien

Kirike lukuina kalenterivuoden 2023 osalta

12 157 kpl

Toimitettua tuotetta

99,2 %

Laatuvarmuus

96,1 %

Toimitusvarmuus

4,8 m€

Liikevaihto

Kirike esitteet

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myyntipäällikkö
IWS

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.