Teollisuusmaalaamo | Jauhemaalaus | Pulverimaalaus | Pintakäsittely

Suojaa ja viimeisteltyä ulkonäköä jauhemaalauksella 

Jauhemaalatun osan pinta on tyylikkään tasainen ja jauhemaalaus yltää myös märkämaalauksen näkökulmasta hankaliin paikkoihin helposti. Mikä parasta, jauhemaalauksella viimeistelty pinta on todella kestävä. Se tarjoaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan  ja se on myös ympäristöystävällinen valinta. 

Omassa teollisuusmaalaamossamme maalaamme niin pienet kuin suuret kappaleet aina reiluun 4000 mm pituuteen asti. Jauhemaalausta käytetään usein osien viimeistelyyn, mutta se voidaan tehdä myös ennen koneistuksen eri vaiheita, jolloin valmistuksessa voidaan säästää aikaa ja työvaiheita. Tyypillisesti pintakäsittelemme tuotteet C4/M korroosioluokkaan asti sekä tarvittaessa aina C5 korroosioluokkaan asti. Menetelmät olemme verifioineet suolasumu- ja hilaristikkokokein.

Jauhemaalaus kestää kolhuja ja suojaa korroosiolta 

Jauhe- eli pulverimaalaus tarjoaa tyylikkään ulkonäön lisäksi kestävää suojaa osille. Ensinnäkin jauhemaalattu pinta sietää hyvin kovaa mekaanista ja kemiallista kulutusta. Näin vaativissa oloissa työskentelevien koneiden osien maalipinta kestää mainiosti kovia osumia. 

Toiseksi jauhemaalaus suojaa korroosiolta jo yhdellä maalikerroksella. Teräksen suihkupuhallus FeSa2½ asteeseen, huolellinen reunojen viimeistely ja siihen 120µm yhdellä kerroksella polyesterijauhemaalia antaa korroosiosuojan C4-M -luokkaan. Vastaavaan korroosiosuojaan pääsee märkämaalauksella FeSa2½ ja 180µm 2-kerrosmaalauksella. Jauhemaalauksella päästään siis vähemmillä työvaiheilla ja nopeammalla läpimenolla samaan lopputulokseen kuin märkämaalauksella. 

Kirike esitteet

Pulverimaalaus on ympäristöystävällistä 

Pulverimaalaukseen tarvitaan pienempi määrä maalikerroksia kuin märkämaalauksessa, joten jauhetta / maalia kuluu osien maalaamiseen vähemmän. Lisäksi osaan tarttumaton jauhe / maali voidaan kerätä talteen ja käyttää seuraavan kerran maalatessa. Pulverimaalissa ei käytetä liuottimia eikä maalauksen aikana synny tämän vuoksi haitallisia huuruja, mikä lisää pulverimaalauksen ympäristöystävällisyyttä märkämaalaukseen verrattuna. 

Miksi teollisuusmaalaamopalvelut ja alihankintakoneistus meiltä? 

  • Meiltä asiakas saa asennusvalmiit kokonaisuudet. 
  • Toistuva / ennustettava tuote kustannustehokaasti. 
  • Asiakas saa valmistettavuuden parantamiseen ehdotuksia 40 vuoden kokemuksella. 
  • Tuotteet nopeammin markkinoille, koska pystymme antamaan valmistusnäkemystä. Mm. suunnitteluvaiheessa pystymme korjaamaan asioita mikäli on tarvetta. 

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myyntipäällikkö
IWS

Jauhemaalaus osana palveluitamme

Hitsaus & Hehkutus & NDT

Ammattitaitoiset ja pätevöitetyt hitsaajamme taitavat niin robotti- ja käsihitsauksen sekä jännityksenpoistohehkutuksen. Hitsaukseen suhtaudumme asianmukaisella vakavuudella ja huolellisuudella.

Koneistus

Valmistamme monipuolisen konekantamme avulla tiukasta teräksestä osia niin yksittäis- kuin sarjatuotantona asiakkaiden piirustusten mukaan.

Setti-palvelu

Asennusvalmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja Avaimet käteen -periaatteella. Meidän takia kokoonpanolinjanne eivät pysähdy.

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.