Jauhemaalaus | Pulverimaalaus | Pintakäsittely

Suojaa ja viimeisteltyä ulkonäköä jauhemaalauksella

Jauhemaalatun osan pinta on tyylikkään tasainen ja jauhemaalaus yltää myös märkämaalauksen näkökulmasta hankaliin paikkoihin helposti. Mikä parasta, jauhemaalauksella viimeistelty pinta on todella kestävä, tarjoaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan sekä on ympäristöystävällinen valinta.
Omassa jauhemaalaamossamme maalaamme niin pienet kuin suuret kappaleet aina reiluun 4000 mm pituuteen asti. Jauhemaalausta käytetään usein osien viimeistelyyn, mutta se voidaan tehdä myös ennen koneistuksen eri vaiheita, jolloin valmistuksessa voidaan säästää aikaa ja työvaiheita. Tyypillisesti pintakäsittelemme tuotteet C4/M korroosioluokkaan asti sekä tarvittaessa aina C5 korroosioluokkaan asti. Menetelmät olemme verifioineet suolasumu- ja hilaristikkokokein.

Kirike esitteet

Jauhemaalaus kestää kolhuja ja suojaa korroosiolta

Jauhemaalaus tarjoaa tyylikkään ulkonäön lisäksi kestävää suojaa osille. Ensinnäkin jauhemaalattu pinta sietää hyvin kovaa mekaanista ja kemiallista kulutusta. Näin vaativissa oloissa työskentelevien koneiden osien maalipinta kestää maniosti kovia osumia.
Toiseksi jauhemaalaus suojaa korroosiolta jo yhdellä maalikerroksella: teräksen puhallus Sa2½ asteeseen, huolellinen reunojen viimeistely ja siihen 120µm yhdellä kerroksella polyesterijauhemaalia antaa korroosiosuojan C4-M -luokkaan. Vastaavaan korroosiosuojaan pääsee märkämaalauksella Sa2½ ja 180µm 2-kerrosmaalauksella. Jauhemaalauksella päästään siis vähemmillä työvaiheilla ja nopeammalla läpimenolla samaan lopputulokseen kuin märkämaalauksella.

Jauhemaalaus on ympäristöystävällistä

Jauhemaalaukseen tarvitaan pienempi määrä maalikerroksia kuin märkämaalauksessa, joten maalia kuluu osien maalaamiseen vähemmän. Lisäksi osaan tarttumaton maali voidaan kerätä talteen ja käyttää seuraavan kerran maalatessa. Jauhemaalissa ei käytetä liuottimia eikä maalauksen aikana synny tämän vuoksi haitallisia huuruja, mikä lisää jauhemaalauksen ympäristöystävällisyyttä märkämaalaukseen verrattuna.

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myynti
Toimitusjohtaja
IWS

Jauhemaalaus osana palveluitamme

Hitsaus & Hehkutus & NDT

Ammattitaitoiset ja pätevöitetyt hitsaajamme taitavat niin robotti- ja käsihitsauksen sekä jännityksenpoistohehkutuksen. Hitsaukseen suhtaudumme asianmukaisella vakavuudella ja huolellisuudella.

Koneistus

Valmistamme monipuolisen konekantamme avulla tiukasta teräksestä osia niin yksittäis- kuin sarjatuotantona asiakkaiden piirustusten mukaan.

Setti-palvelu

Asennusvalmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja Avaimet käteen -periaatteella. Meidän takia kokoonpanolinjanne eivät pysähdy.

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.