Kesla

Ei pelkkä toimittaja, vaan luotettava yhteistyökumppani

Kesla valmistaa asiakkaan alustaan – traktoriin, ajokoneeseen, hakkuukoneeseen tai vaikka rekka-autoon – integroitavia materiaalinkäsittelylaitteita, kuten nostureita, harvesterikouria ja traktorin metsäperävaunuja. Kotimaisuus on yritykselle tärkeä arvo ja osa strategiaa, mistä syystä yrityksen tavoitteena on käyttää mahdollisimman paljon kotimaisia toimittajia. ”Haluamme olla laadukas ja haluttava kumppani niin asiakkaidemme kuin yhteistyökumppaniemme silmissä. Kesla on tunnettu laadusta ja moniin kilpailijoihin verrattuna kotimaisuusaste on korkea. Laadulla on hintansa ja laatu näkyy myös esimerkiksi tuotteidemme jälleenmyyntiarvossa, joka on hyvällä tasolla”, ostopäällikkö Miska Lehikoinen kuvailee, miten kotimaisten kumppanien käyttäminen heijastuu yrityksen toimintaan.

Kirike on toimittanut Keslalle hitsattuja, koneistettuja ja maalattuja kokonaisuuksia kokoonpanoa varten vuodesta 2015. Miska kertoo näkevänsä Kirikkeen enemmän yhteistyökumppanina kuin pelkkänä toimittajana: ”Puhumme isoista kokonaisuuksista, jotka ovat haastava valmistaa ja jotka vaativat monenlaista ammattitaitoa ja ymmärrystä asioista.” Yhteistyökumppanuus ilmenee Miskan mukaan myös toimintatavoissa: ”Kirikkeen ehdotuksesta olemme pitäneet puolivuosittain pienimuotoisen tilannekartoituksen, jossa käymme yhdessä läpi, miten he ovat pystyneet palvelemaan meitä.”

Miska näkee useita yhteneväisyyksiä yritysten toimintavoissa. ”Olemme huomanneet, että laatu, asiakaskeskeisyys, luotettavuus ja ripeä toiminta kuuluvat myös Kirikkeen toimintaperiaatteisiin”, hän kertoo ja tarkentaa: ”He esimerkiksi reagoivat asioihin nopeasti ja yhteistyökykyisesti. Lisäksi toimitusvarmuus on ollut luotettavalla tasolla. Tämän vuoksi haluamme ylläpitää hyvää kumppanuussuhdetta heidän kanssaan myös jatkossa.”

Tutustu tarkemmin Keslaan

Asiakas

Kesla

Toteutettu palvelu

Hitsattuja, koneistettuja ja maalattuja kokonaisuuksia kokoonpanoa varten

Ajankohta

Vuodesta 2015 lähtien

Kirike lukuina kalenterivuoden 2023 osalta

12 157 kpl

Toimitettua tuotetta

99,2 %

Laatuvarmuus

96,1 %

Toimitusvarmuus

4,8 m€

Liikevaihto

Kirike esitteet

Yhteystiedot MYYNTIIN

Markus Kinnunen
Myyntipäällikkö
IWS

Ota yhteyttä

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti.