Sulje valikko

Tervetuloa Kirike-kumppaniksi

Asiakkainamme on kansainvälisesti tunnettuja teknologiateollisuuden yrityksiä kuten:

  • Metsä- ja puunjalostustyökoneiden valmistajia kuten John Deere Forestry Oy ja Kesla Oyj
  • Maanrakennuskoneiden valmistajia kuten Junttan Oy
  • Jäte- ja energiatyökoneiden valmistajia kuten BMH Technology Oy
  • Materiaalinkäsittelykoneiden valmistajia kuten Mantsinen Group Ltd Oy

Alla asiakkaidemme kommentteja Kirike-kumppanuudesta.

 

Kysy lisää

Markus Kinnunen
markus.kinnunen[a]kirike.fi
+358 50 527 3920

Antti-Teollisuus Oy

”Toimittajiltamme odotamme laatu- ja toimitusaikatäsmällisyyttä sekä monipuolista valmistusosaamista. Tämän päivän hektisessä pyörityksessä ostajalla ei ole aikaa ostaa palveluja monesta paikkaa vaan tarvitsemme kumppaneita, jotka hoitavat homman alusta loppuun kuten on sovittu.

Tässä Kirike on onnistunut hyvin. Vuosien yhteistyö kuivurien osien komponenttitoimituksissa on sujunut moitteettomasti ja kokoonpanopuolellamme on tyytyväisiä asentajia kun osat käyvät paikoilleen ja toimitusaikaan voi luottaa.”

– Ostaja Tapio Arjasto, Antti-Teollisuus Oy

BMH Technology Oy

”Kasvun tueksi tarvitaan osaavia kumppaneita, joilla on kyky ottaa vastuuta kokonaisuuksien toimittamisesta sekä kehittämisestä. Kirike Oy toimittaa meille asennusvalmiita murskainkasetteja, joita käytetään TYRANNOSAURUS®- laitoksissamme ympäri maailmaa.

Kirikkeen kokemus pienempien murskainten komponenttivalmistuksessa auttoi meitä kyvykkään kumppanin valinnassa asennusvalmiiden murskain kasettien osalta. Kirike on toimittajana vastannut yrityksemme haasteisiin muuttumalla murskain kasettien komponenttivalmistajasta kokonaisvaltaiseksi kasettien toimittajaksi. Läpinäkyvyys ja jatkuva yhteistyö takaavat kustannustehokkaan toimintatavan”.

– Vice President, Procurement Juha Pakomäki, BMH Technology Oy

Kesla Oyj

”Kirikkeen toiminta on ollut ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Luvatut aikataulut ovat pitäneet sovitusti ja laatu on ollut kunnossa. Hintataso on hyvän prosessinhallinnan johdosta kilpailukykyinen ja olemme tyytyväinen saamaamme palveluun”.


– Ostopäällikkö, Miska Lehikoinen, Kesla Oyj

Mantsinen Group Ltd Oy

”Kirike valmistaa meille kovaan käyttöön ja kuormitukseen tarkoitettuja komponentteja, missä hitsauksen laatu ja koneistuksien mittatarkkuus korostuvat.

Kirikkeen toiminnassa tuntuvat pitkät konepajaperinteet, sekä nykyaikainen laatuajattelu. Tämä yhdistelmä on vakuuttanut meitä yhteistyötä käynnistettäessä.”

– Ostopäällikkö Serge Riissanen, Mantsinen Group Ltd Oy

New Firo Oy

”KIRIKE Oy on koneistanut jo useamman vuoden ajan kaikki NEW FIRO – tuotteisiin liittyvät isommat koneistukset. Päädyimme aikoinaan tähän ratkaisuun, koska halusimme löytää sellaisen ammattitaitoisen toimittajan jonka kanssa sovittu toimitusaikataulu pitää, työn laatu on tilatun mukainen ja hintataso on kilpailukykyinen.

KIRIKE Oy:n kanssa jo vuosia jatkuneen yhteistyön kuluessa olemme joutuneet ”tottumaan” myös nopeaan tarjoustenkäsittelyyn, koneistus- ja suunnitteluneuvontaan sekä asialliseen palveluun kaikissa NEW FIRO – tuotteiden koneistuksia koskevissa asioissa. Tilatessamme NEW FIRO – tuotteiden koneistuksia KIRIKE Oy:ltä tiedämme sen, että kaikki etukäteen sovitut asiat pitävät ja saamme toimitukset ilman ylimääräisiä keskusteluja.”

– Myyntipäällikkö Tapio Paara, New Firo Oy

NS Group – Okun Hammapyörä Oy

”Kirike on valmistanut meille jo useamman vuoden ajan erilaisia puutavaranosturien vipuja, jotka sisältävät koneistuksen, hitsauksen sekä pintakäsittelyn. Keskitimme tuotteiden valmistuksen Kirikkeelle, sillä heillä on muutenkin vahva osaaminen vastaavanlaisten tuotteiden valmistuksessa.

Tuotteiden ennustettavuus on haasteellista eikä näin ollen nähdä järkevänä tehdä nimikkeitä varastoon odottamaan vaan tuotteet ovat tilausohjautuvia, mikä tuo vaatimuksia toimitusvarmuuteen. Välillä osat pitäisi olla asiakkaalla ennen kuin niitä on ehditty edes tilaamaan, joten joustavuus, toimitus- ja laatuvarmuus korostuvat näiden tuotteiden valmistuksessa.

Kirikkeen kustannustehokkuus, asiakaslähtöinen palvelu, monipuolinen konekanta sekä osaaminen vastaavissa tuotteissa olivat aikanaan tärkeimmät syyt yhteistyön syntymiseen ja se on toiminut Kirikkeen kanssa hyvin. Voimme luottaa siihen, että sovitut asiat pitävät eikä meidän tarvitse sitoa omia resurssejamme näiden osien suhteen vaan voimme keskittyä omaan tekemiseen.”

–          Tuotantopäällikkö Kari Puustinen, Okun Hammaspyörä Oy

Outotec Turula Oy

”Yhteistyö Kirikkeen kanssa on kestänyt heidän toimintansa alusta alkaen, joten voidaan sanoa että tunnemme heidän tapansa toimia ja olemme nähneet pitkältä ajalta heidän kehityksen. Vuosikymmenien ajalle mahtuu monenlaista tekemistä sillä Kirikkeen konekanta ja osaaminen on pystynyt palvelemaan monipuolisesti tarpeitamme.

 

Sijainnin lisäksi Kirikkeen monipuolinen konekanta, hyvä perusosaaminen sekä laatu- ja toimitusvarmuus ovat tärkeimpiä asioita pitkään jatkuneen kumppanuuden säilymiselle. Halu sekä uskallus kehittyä asiakkaiden kanssa näkyvät heidän toiminnassaan aidosti. Suunnitelmallisen kehittämisen, koneinvestointien sekä hitsaamon laajentumisen myötä yhteistyön tiivistäminen välillämme on entistä helpompaa ja jopa luonnollista.”


– Tehtaanjohtaja Markus Mutanen, Outotec Turula Oy