Sulje valikko

Tervetuloa Kirike-kumppaniksi

Asiakkainamme on kansainvälisesti tunnettuja teknologiateollisuuden yrityksiä kuten:

  • Metsä- ja puunjalostustyökoneiden valmistajia
  • Maanrakennuskoneiden valmistajia
  • Jäte- ja energiatyökoneiden valmistajia
  • Materiaalinkäsittelykoneiden valmistajia

 

Kysy lisää

Markus Kinnunen
markus.kinnunen[a]kirike.fi
+358 50 527 3920

Alla asiakkaidemme kommentteja Kirike-kumppanuudesta:

 

”Toimittajiltamme odotamme laatu- ja toimitusaikatäsmällisyyttä sekä monipuolista valmistusosaamista. Tämän päivän hektisessä pyörityksessä ostajalla ei ole aikaa ostaa palveluja monesta paikkaa vaan tarvitsemme kumppaneita, jotka hoitavat homman alusta loppuun kuten on sovittu. Tässä Kirike on onnistunut hyvin. Vuosien yhteistyö kuivurien osien komponenttitoimituksissa on sujunut moitteettomasti ja kokoonpanopuolellamme on tyytyväisiä asentajia kun osat käyvät paikoilleen ja toimitusaikaan voi luottaa.”

 

 

”Kirikkeen toiminta on ollut ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Luvatut aikataulut ovat pitäneet sovitusti ja laatu on ollut kunnossa. Hintataso on hyvän prosessinhallinnan johdosta kilpailukykyinen ja olemme tyytyväinen saamaamme palveluun”.

 

 

”Kirike valmistaa meille kovaan käyttöön ja kuormitukseen tarkoitettuja komponentteja, missä hitsauksen laatu ja koneistuksien mittatarkkuus korostuvat. Kirikkeen toiminnassa tuntuvat pitkät konepajaperinteet, sekä nykyaikainen laatuajattelu. Tämä yhdistelmä on vakuuttanut meitä yhteistyötä käynnistettäessä.”

 

 

”KIRIKE Oy on koneistanut jo useamman vuoden ajan kaikki tuotteisiimme liittyvät isommat koneistukset. Päädyimme aikoinaan tähän ratkaisuun, koska halusimme löytää sellaisen ammattitaitoisen toimittajan jonka kanssa sovittu toimitusaikataulu pitää, työn laatu on tilatun mukainen ja hintataso on kilpailukykyinen. KIRIKE Oy:n kanssa jo vuosia jatkuneen yhteistyön kuluessa olemme joutuneet ”tottumaan” myös nopeaan tarjoustenkäsittelyyn, koneistus- ja suunnitteluneuvontaan sekä asialliseen palveluun kaikissa tuotteidemme koneistuksia koskevissa asioissa. Tilatessamme koneistuksia KIRIKE Oy:ltä tiedämme sen, että kaikki etukäteen sovitut asiat pitävät ja saamme toimitukset ilman ylimääräisiä keskusteluja.”

 

 

”Yhteistyö Kirikkeen kanssa on kestänyt heidän toimintansa alusta alkaen, joten voidaan sanoa että tunnemme heidän tapansa toimia ja olemme nähneet pitkältä ajalta heidän kehityksen. Vuosikymmenien ajalle mahtuu monenlaista tekemistä sillä Kirikkeen konekanta ja osaaminen on pystynyt palvelemaan monipuolisesti tarpeitamme. Sijainnin lisäksi Kirikkeen monipuolinen konekanta, hyvä perusosaaminen sekä laatu- ja toimitusvarmuus ovat tärkeimpiä asioita pitkään jatkuneen kumppanuuden säilymiselle. Halu sekä uskallus kehittyä asiakkaiden kanssa näkyvät heidän toiminnassaan aidosti. Suunnitelmallisen kehittämisen, koneinvestointien sekä hitsaamon laajentumisen myötä yhteistyön tiivistäminen välillämme on entistä helpompaa ja jopa luonnollista.”

 

”Kirike on valmistanut meille jo useamman vuoden ajan erilaisia puutavaranosturien osia, jotka sisältävät koneistuksen, hitsauksen sekä pintakäsittelyn. Keskitimme tuotteiden valmistuksen Kirikkeelle, sillä heillä on muutenkin vahva osaaminen vastaavanlaisten tuotteiden valmistuksessa. Tuotteiden ennustettavuus on haasteellista eikä näin ollen nähdä järkevänä tehdä nimikkeitä varastoon odottamaan vaan tuotteet ovat tilausohjautuvia, mikä tuo vaatimuksia toimitusvarmuuteen. Välillä osat pitäisi olla asiakkaalla ennen kuin niitä on ehditty edes tilaamaan, joten joustavuus, toimitus- ja laatuvarmuus korostuvat näiden tuotteiden valmistuksessa. Kirikkeen kustannustehokkuus, asiakaslähtöinen palvelu, monipuolinen konekanta sekä osaaminen vastaavissa tuotteissa olivat aikanaan tärkeimmät syyt yhteistyön syntymiseen ja se on toiminut Kirikkeen kanssa hyvin. Voimme luottaa siihen, että sovitut asiat pitävät eikä meidän tarvitse sitoa omia resurssejamme näiden osien suhteen vaan voimme keskittyä omaan tekemiseen.”