Sulje valikko

Valmiita osakokonaisuuksia Setti-palvelun avulla

EDUT JA HYÖDYT:

+  Säästää asiakkaan hankintapäälliköiden aikaa.

Voidaan luottaa, että tietyllä kokonaisuudella on kyvykäs toimittaja, jolloin asiakas voi keskittyä seuraaviin strategisesti tärkeisiin kokonaisuuksiin.

 

+  Säästää asiakkaan tuotannon resursseja ja investointitarpeita.

Ei tarvitse pitää itsellä yllä resursseja ja konekantaa, eikä asiakkaan tuotannossa ole niin paljoa muuttujia.

 

+  Säästää asiakkaan menetelmäsuunnittelua, kun ei ole montaa osa-aluetta huomioitavana yhtä aikaa

Resurssit voidaan kohdentaa yhteen osa-alueeseen.


+  Vähentää hukkaa.

Kysy lisää

Markus Kinnunen
markus.kinnunen[a]kirike.fi
+358 50 527 3920

Setti-palvelu – Asennusvalmiita kokonaisuuksia

Kun yhteistyö komponenttipalvelun myötä vakiintuu, kumppanuus etenee yleensä SETTI- palveluun. SETTI- palvelu tarkoittaa konekohtaisten osakokonaisuuksien tai kokoonpanojen toimittamista suoraan tilaajan kokoonpanolinjalle tai muuhun tuotantoprosessiin. Palvelussa Kirike ottaa enemmän vastuuta tuotteen toimitusketjusta sekä toimittajaverkostosta, mikä vapauttaa asiakkaan resursseja varsinaiseen ydinliiketoimintaan.

 

SETTI- palvelun tuloksena asiakas saa valmiit ja oikea-aikaiset osakokonaisuudet tai kokoonpanot, jotka sisältävät Kirikkeen valmistamien komponenttien lisäksi tarvittaessa kaikki muutkin asennukseen tarvittavat osat, kuten laakerit, letkut, tapit, pultit ja mutterit.

 

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman hyvin asiakkaitamme palvelevia kokonaisuuksia. Viimeisteltyjen tuotteiden kokoonpano ja setitys tapahtuvat samoissa tiloissa pintakäsittelyn kanssa, jolloin valmistusprosessi etenee saumattomasti ilman välivarastointia.

 

SETTI- palvelun tuotteissa voi olla mukana oman osaamisemme lisäksi verkostomme osaamista sekä lisäksi ostokomponentteja kuten hydraulimoottoreita tai -sylintereitä. Valmistuksen lisäksi huolehdimme ostokomponenttien hankinnasta joko omasta verkostosta tai asiakkaan osoittamasta paikasta. Kyse voi esimerkiksi olla jonkin isomman koneen osakokonaisuudesta, jonka asiakas itse kokoonpanee ja testaa ennen toimitusta loppuasiakkaalle. Palvelussa voidaan myös hyödyntää asiakkaan omaa ERP-järjestelmää.